NEWS.

Search Our Site

Ο Kyle Baldock νικητής στο Monster Cup BMX Dirt Jam Contest

Ο Kyle Baldock για δεύτερη συνεχή χρονιά πήρε τη νίκη στο πρωτάθλημα του Monster Energy, BMX Dirt Jam, μαζί του o Pat Casey θριάμβευσε για το καλύτερο trick που έσκασε στον τελικό, Toyota Best Trick.

 

save847982742.jpg
Πέρυσι στο συγκεκριμένο BMX contest έδωσαν βάση στην ταχύτητα, το στυλ και τα κόλπα, αλλά φέτος ο διαγωνισμός χωρίστηκε σε δύο jams: στο ένα επικεντρώθηκαν στο run και στο άλλο επικεντρώθηκαν μόνο στα κόλπα.
Στην αρχή του event κάθε αναβάτης οδήγησε στην τεράστια ράμπα και έσκασε άλματα και στη συνέχεια είχαν μια τελευταία ευκαιρία για να εντυπωσιάσουν τους κριτές, σε ένα τεράστιο quarter-pipe.

Kyle_Baldock_2.jpg
Τα κόλπα που έσκασε ο Baldock στο τελευταίο run ήταν: ένα corked 720, ένα 720 tailwhip, και ένα tailwhip-to-barspin on the quarter το οποίο του χάρισε την πρώτη θέση στο βάθρο για δεύτερη συνεχή χρονιά.

save4980480349.jpg

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νίκη", δήλωσε ο Baldock. "Ευχαριστώ το Monster Energy που διοργανώνει αυτή την εκδήλωση, είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που κάθε αναβάτης ονειρεύεται: δύο νίκες στη σειρά. "
Το δεύτερο Jam ήταν το "Toyota Best Trick", το οποίο ανέβασε το επίπεδο ζητώντας απλά ένα τελικό κόλπο που θα καθόριζε τον νικητή ο οποίος ήταν ο Pat Casey.

Pat_Casey_3.jpg

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new