NEWS.

Search Our Site

Ο δήμος Αθηναίων ζητά τη γνώμη των πολιτών για το ποδήλατο στην πόλη

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας ποδηλάτης στην Αθήνα; Πως μπορούν να αναβαθμιστούν οι υπάρχουσες υποδομές; Τι εμποδίζει ώστε το ποδήλατο να γίνει βασικό μέσο μετακίνησης στην πόλη; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν οι κάτοικοι της Αθήνας, έως το τέλος του Ιανουαρίου, συμμετέχοντας ενεργά στη διαμόρφωση του σχεδίου του δήμου Αθηναίων για την επέκταση των ποδηλατοδρόμων και την αναβάθμιση των υπαρχουσών υποδομών χρήσης του ποδηλάτου.

Μια ανάσα ο Van Beveren από το podium στο Dakar

 

O Yamaha Adrien Van Beveren ολοκλήρωσε την δεύτερη προσπάθεια του στο Rally Dakar. Μετά από 8.000km σε 3 χώρες και δώδεκα stages, ο 26χρονος αποχαιρετά την 39η έκδοση του δυσκολότερου αγώνα στον κόσμο και το οποίο του άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. 48 δευτερόλεπτα τον χώρισαν από το podium, αποτέλεσμα μηχανικών προβλημάτων που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του.

Automotive #29

Μοναδικές φωτογραφίες από πολυτελή supercars αλλά και μοντέλα αυτοκινήτων που άφησαν εποχή.

Πυροβόλησε το πρόσωπό του με Paintball


Όταν ο άνθρωπος δεν έχει τι να κάνει στη ζωή του και έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του συνήθως κάνει βλακείες.

Riding στα χιόνια

 

Τι και αν έχει βάλει ψόφο και το χιόνι καλύπτει τα αγαπημένα μας trails, πάντα μπορούμε να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ποδηλατάκι, αρκεί να υπάρχει όρεξη.

 

Ένα εξαιρετικό θέαμα προσφέρουν τα τρένα, όταν διασχίζουν περιοχές καλυμμένες με χιόνι.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Queensland της Αυστραλίας, όταν ένας καρχαρίας ταύρος επιτέθηκε σε 35χρονο ψαροντουφεκά ο οποίος ψάρευε στα νερά της περιοχής.

Μπορεί να διανύουμε την περίοδο των μεταγραφών στον χώρο του mtb, αλλά αυτό δεν το περιμέναμε.

Ο μεγάλος πλέον σε ηλικία Brian Lopes, αποχώρησε από την Intense και πήγε στην Ellsworth, μια εταιρία η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης, καθώς ότι και αν παρουσιάσει εδώ και καιρό τρώει άγριο κράξιμο.

O Kirt Voreis είναι ένας από τους πιο παλιούς freestylers στο χώρο του mountain bike.

Μάλιστα είναι τόσο παλιός που συμμετείχε στα πρώτα επεισόδια της σειράς New World Disorder μαζί με άλλα τεράστια ονόματα όπως Robbie Bourdon, Bender κτλ.

Το Μοnster Energy σε συνεργασία με τον Dirt Shark παρουσίασαν την τελευταία εκδοχή της σειράς Doonies, όπου γνωστοί αναβάτες και οδηγοί συμμετέχουν σε μια άνευ προηγουμένου φέστα στους αμμόλοφους του Glammis της Καλιφόρνια.

 

Μια από τις πλέον ανερχόμενες εταιρίες mtb αλλά και road των τελευταίων ετών είναι η Canyon , η οποία χρωστά την επιτυχία της κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στο μοντέλο του direct sales το οποίο υιοθέτησε, πουλώντας τα ποδηλατά της απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς μεσάζοντες και αντιπροσώπους.

blank 300x10

300x250 blank

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new