RANDOM.

Search Our Site

Ταραντούλα σκαρφαλώνει στο πόδι ενός ποδηλάτη

Στην πόλη Vitoria de Santo Antao της Βραζιλίας, μια παρέα από ποδηλάτες συναντούν μια ταραντούλα στο δρόμο. Η ταραντούλα ανεβαίνει στο πόδι ενός ποδηλάτη, ο οποίος στέκεται ατάραχος περιμένοντας το έντομο να ολοκληρώσει τη βόλτα του και να φύγει στο δάσος.

Ακροβάτης πέφτει από έναν περιστρεφόμενο τροχό

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, στο Falmouth της Μασαχουσέτης, ένας ακροβάτης είχε μια βίαιη πτώση κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στον τροχό Wheel of Death. Έπεσε από αρκετά μέτρα ψηλά συγκρούστηκε στον μεταλλικό τροχό πριν προσγειωθεί στο έδαφος. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο, η ζωή του δεν κινδυνεύει.

To νησί των νεκρών πουλιών

Το Midway, μια οικολογική ταινία μικρού μήκους, μας ταξιδεύει σε ένα από τα πιο απομακρυσμένα νησιά του Ειρηνικού, στο οποίο δεν ζουν άνθρωποι, όμως το κύμα ξεβράζει σκουπίδια στις ακτές, τα οποία γίνονται τροφή για τα άλμπατρος. Ο κινηματογραφιστής Chris Jordan καταγράφει το θλιβερό θέαμα των νεκρών πουλιών με τα στομάχια τους γεμάτα από πλαστικά καπάκια. Ο θεατής θα βιώσει τις αντιπαραθέσεις της ομορφιάς και του τρόμου, της θλίψης και της χαράς, της γέννησης και του θανάτου.

Πιλότος κάνει αναγκαστική προσγείωση

Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, στο Concord της Βόρειας Καρολίνας, ο κινητήρας του αεροσκάφους στο οποίο βρισκόταν ο μαθητευόμενος πιλότος Brian Parsley υπέστη βλάβη 12 μίλια από το αεροδρόμιο. Ο νεαρός έπρεπε να κάνει μια επείγουσα προσγείωση σε ένα χωράφι με απόλυτη ψυχραιμία.

Freediver σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 131 μέτρα

 

Το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021 κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού Vertical Blue στην Dean's Blue Hole, στις Μπαχάμες, ο 34χρονος Ρώσος freediver Alexey Molchanov, έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στην ελεύθερη κατάδυση, στην κατηγορία CWT (Constant Weight with Fins) με άπνοια έως τα 131 μέτρα, σε 4 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.

Μοτοσικλετιστής εναντίον πινακίδας

Ένας άντρας σε σκούτερ διασχίζει έναν δρόμο από τη διάβαση πεζών και στέκεται λίγα λεπτά ανάμεσα στις δύο λωρίδες κυκλοφορίας. Η διάβαση πεζών δεν συμφωνεί με την εντελώς απαγορευμένη παρουσία του και θα εκφράσει γρήγορα τη δυσαρέσκειά της... 

Επικίνδυνος δρόμος στη Βολιβία

Ένα drone καταγράφει τα αυτοκίνητα που διασχίζουν και στις δύο κατευθύνσεις έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους στον κόσμο. Ο συγκεκριμένος δρόμος Yungas, συνδέει την περιοχή του τροπικού δάσους του Αμαζονίου της βόρειας Βολιβίας με την πρωτεύουσα της Βολιβίας.  

Ολισθηρό δάπεδο vs άνδρας

Μια προειδοποιητική πινακίδα "Ολισθηρό Δάπεδο" τοποθετήθηκε στον διάδρομο ενός εστιατορίου και μια γυναίκα περνώντας την έριξε κάτω και την τοποθέτησε πιο δίπλα ώστε να μην την χτυπήσει κάποιος άλλος. Λίγα λεπτά αργότερα, ένας άντρας περπατά πάνω από την ολισθηρή περιοχή και πέφτει. Στη συνέχεια, βάζει την πινακίδα πίσω στη σωστή θέση. 

Γιατρέ, θα κλoτσήσεις τα οπίσθιά μου;

Η κινεζική εναλλακτική ιατρική έχει πρακτικές που φέρονται να έχουν τα ίδια θεραπευτικά αποτελέσματα με την ιατρική αλλά δεν έχουν αποδειχτεί μέσω της επιστημονικής μεθόδου. Σε αυτή την περίπτωση, η θεραπεία συνίσταται στο σωστό λάκτισμα των οπίσθιων. Η ασθενής πιστεύει σε αυτή τη θεραπεία τόσο πολύ, που ζήτησε παραπάνω λακτίσματα από τον γιατρό.

Tο όνομά σου;

Ένας διασκεδαστικός ιστότοπος γνωριμιών της Νότιας Αμερικής στον οποίο ο παρουσιαστής γνωρίζει σε έναν άντρα μια γυναίκα που ψάχνει με ένα φιλί να βρει αυτόν που θα ερωτευτεί. Το όνομα της γυναίκας είναι Μικέλ.

Σύννεφα, άνεμοι και αστραπές!

Βίντεο από έντονες καιρικές συνθήκες όπως καταιγίδες, αστραπές ή την κίνηση των σύννεφων τον χρόνο που πέρασε με τα τραγούδια «Fables» των Secession Studios και το «Lux» του Ryan Taubert.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new