RANDOM.

Search Our Site

Νεαρή ήθελε να χαϊδέψει έναν ελέφαντα, αλλά εκείνος όχι

Η νεαρή Ρωσίδα θέλησε να πλησιάσει έναν ελέφαντα που είδε ενώ επέβαινε σε σκούτερ.

Ρομαντικό δείπνο vs σκύλος με νέο παιχνίδι

Ο άντρας νόμιζε ότι αυτός και η γυναίκα του επρόκειτο να έχουν ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών, αλλά το σχέδιό του ματαιώθηκε από τον σκύλο τους. Πήρε ένα νέο θορυβώδες παιχνίδι, οπότε το μόνο που τον ενδιέφερε εκείνη τη στιγμή ήταν να το δαγκώνει δίπλα στο ρομαντικό δείπνο. 

Γνώρισε τον Henry, τον γηραιότερο κροκόδειλο στον κόσμο

Ο Henry είναι ο γηραιότερος κροκόδειλος του Νείλου που ζει σε αιχμαλωσία και είναι ο γηραιότερος εν ζωή κροκόδειλος του Νείλου στον κόσμο. Ο κροκόδειλος είναι πάνω από 120 ετών, έχει ύψος 5 μέτρα και ζυγίζει σχεδόν έναν τόνο. Μπορείτε να τον δείτε στο CrocWorld στη Νότια Αφρική.

Πώς το έκανε αυτό;

Το ποδόσφαιρο δεν είναι για όλους

Όταν έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο και εφευρετικότητα

Μια συλλογή από τις καλύτερες λήψεις με κόλπα από τον RCDriftTok, έναν ειδικό στο τηλεκατευθυνόμενο drifting.

Μια γυναίκα μπαίνει στο σπίτι της από το παράθυρο
Μια γυναίκα ξέχασε τα κλειδιά της στο σπίτι και δεν μπορεί να ανοίξει την εξώπορτα. Ευτυχώς, άφησε ένα παράθυρο ανοιχτό. Με τη βοήθεια της φίλης της, θα προσπαθήσει να μπει μέσα από το παράθυρο. Το φόρεμα κολλάει και η γυναίκα βρίσκεται κρεμασμένη ανάποδα με ακάλυπτο το στήθος της. 
Aετός προσπαθεί να κλέψει έναν λαγό από μια αλεπού

Αετός εντόπισε μια αλεπού που είχε πιάσει έναν λαγό. Πέταξε αμέσως στο έδαφος για να αρπάξει τη λεία της. Ωστόσο, εκείνη την προστάτευσε με το ίδιο της το σώμα και έτσι η επίθεση του αετού απέτυχε. Ο αετός, γνωστός και ως αμερικανικός φαλακρός αετός, είναι ένα μεγάλο αρπακτικό από την οικογένεια των γερακιών. Είναι ο μόνος αετός που είναι ενδημικός στη Βόρεια Αμερική και είναι γνωστός για τα χαρακτηριστικά λευκά φτερά του κεφαλιού και το καφέ σώμα του. Είναι αρκετά μεγάλο με άνοιγμα φτερών περίπου 1,8 έως 2,3 μέτρα. Είναι σαρκοφάγο και η διατροφή του αποτελείται από ψάρια, πουλιά, μικρά θηλαστικά και άλλα υδρόβια ζώα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο αετός είναι σύμβολο δύναμης και ελευθερίας. Είναι γνωστό ως εθνικό σύμβολο και εμφανίζεται στη σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων κυβερνητικών συμβόλων.

Ποιος είπε ότι το μέγεθος δεν έχει σημασία;

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια λογομαχία ξεσπά ανάμεσα σε δύο αυτοκινητιστές. Ένας οδηγός βγήκε από το αυτοκίνητό του για να παραπονεθεί στον άλλο οδηγό. Ο τελευταίος όμως θα χάσει γρήγορα την υπομονή του και θα βγει από το όχημά του για να ηρεμήσει την κατάσταση. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο. Το επιβλητικό μέγεθος του 2ου οδηγού ηρεμεί αμέσως τον θυμό του 1ου οδηγού. Άρα, το μέγεθος μετράει!


Un road rage de taille - Streaming

Τεράστιο κύμα σπάει τις πόρτες σε ένα εστιατόριο

Ένα κύμα καταστρέφει τις πόρτες και πλημμυρίζει ένα εστιατόριο στο νησί Roi Namur, το οποίο επλήγη σκληρά από πολλά τεράστια κύματα το απόγευμα του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου του 2024. Αυτό το νησί είναι μέρος του αρχιπελάγους των Νήσων Μάρσαλ, στη μέση του Ειρηνικού.

Γάτα τελειομανής

Νιώθεις συχνά την ανάγκη ό,τι κάνεις να το κάνεις τέλεια; Και αυτή η γάτα. Με ανησυχία να πετύχει την τελειότητα, η Bootsie, η γάτα, σπρώχνει ένα μπολ στην άκρη του πάγκου της κουζίνας.

Ο σκύλος νόμιζε ότι ήταν μόνος στο σπίτι

Ο Κούπερ, ένα Γκόλντεν Ριτρίβερ, νόμιζε ότι ήταν μόνος στο σπίτι και άρχισε να ουρλιάζει. Η ιδιοκτήτριά του τον κατέγραφε σε βίντεο, μέχρι που ο σκύλος αντιλήφθηκε ξαφνικά την παρουσία της. Η αντίδρασή του ήταν πολύ αστεία.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new