RANDOM.

Search Our Site

Σκύλος ληστεύει ντελιβερά

Ένας ντελιβεράς σταματά σε έναν δρόμο στη Μοκαζούμπα της Βραζιλίας για να παραδώσει το φαγητό. Έχοντας γυρισμένη την πλάτη, ένας αδέσποτος σκύλος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να κλέψει μια από τις σακούλες. Ο σκύλος αρπάζει διακριτικά τη σακούλα και φεύγει ήσυχα. 

Άνδρας μεταφέρει πεζούς σε πλυμμυρισμένο δρόμο

Στη Barranquilla της Κολομβίας, ένας άνδρας εκμεταλλεύεται έναν πλημμυρισμένο δρόμο για να βγάλει χρήματα σπρώχνοντας τους πεζούς απέναντι στον δρόμο πάνω σε μια μικρή πλατφόρμα με τροχούς. Έτσι οι πεζοί δεν βρέχονται και ο άνδρας σε κάθε διαδρομή βγάζει χρήματα!

Ποδήλατο με ρόδες από Formula 1

Ο χρήστης «The Q» μεταποιεί ένα ποδήλατο για να τοποθετήσει ρόδες από μονοθέσιο της Formula 1. Τα λεγόμενα fat bikes, τα ποδήλατα με τα φαρδιά λάστιχα που χρησιμοποιούνται στο χιόνι, στην άμμο και το χώμα, όμως στην πιο φαρδιά τους έκδοση! 

Ένας πολύ γενναίος άνδρας κατά τη διάρκεια ληστείας

Η ηρωική αντίδραση ενός άνδρα που κάθεται παρέα με μια γυναίκα σε ένα εστιατόριο, όταν ένας ληστής εισβάλλει με ένα πιστόλι… Ο άντρας σηκώνεται αμέσως και φεύγει αφήνοντας τη γυναίκα μόνη.

Aυτοκίνητο αποφεύγει οριακά οδηγό που έπεσε στον δρόμο μετά από τροχαίο ατύχημα 

Στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, ένα αυτοκίνητο αποφεύγει οριακά τον οδηγό ενός άλλου οχήματος που πετάχτηκε στο δρόμο μετά από τροχαίο. Στη συνέχεια, ο άνδρας τρέχει προς το όχημά του για να βρει το παιδί του, το οποίο είχε πέσει στο γρασίδι και είχε αποπροσανατολιστεί από τη σύγκρουση.

Συγχρονίζοντας το νέο Apple Watch με το iPhone

Ένας άνδρας επιχειρεί να συνδέσει το νέο του Apple Watch με το iPhone του. Κανονικά, ο άνδρας θα πρέπει να ανοίξει την κάμερα του iPhone και να στοχεύσει την ένδειξη που εμφανίζεται στην οθόνη του ρολογιού. κείνος τοποθετεί την οθόνη του ρολογιού πάνω στο τετράγωνο πλαίσιο στην οθόνη του κινητού... 

Οδηγοί λεωφορείων σε ποδήλατο βιώνουν τον φόβο όταν περνά από δίπλα τους ένα όχημα με ταχύτητα

Κάνοντας πετάλι σε ένα ποδήλατο γυμναστικής που είναι εγκατεστημένο σε ένα χώρο στάθμευσης, οι οδηγοί λεωφορείων βιώνουν πώς είναι να περνά ένα λεωφορείο από δίπλα τους με ταχύτητα για να ζήσουν τον φόβο που βιώνουν οι ποδηλάτες στο δρόμο.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα σε μια διασταύρωση

Στο Paterson του New Jersey στις Ηνωμένες Πολιτείες, δύο πυροσβεστικά οχήματα βρέθηκαν ταυτόχρονα σε μια διασταύρωση που πήγαιναν σε ένα κατάστημα ποδηλάτων που είχε πιάσει φωτιά. Τα φορτηγά συγκρούστηκαν σφοδρά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 8 πυροσβέστες, εκ των οποίων ένας σοβαρά.

Ποδηλάτης προσπαθεί να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Campins της Ισπανίας, ένας οδηγός κινηματογράφησε έναν ποδηλάτη που προσπαθεί να προσπεράσει ένα αυτοκίνητο σε ένα βουνό. Τελικά, ο ποδηλάτης συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα ενώ προσπαθούσε να προσπεράσει το αυτοκίνητο πάνω σε μια στροφή παρά την έλλειψη ορατότητας. Επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ στον ποδηλάτη.

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!

Με την πρώτη ματιά, μοιάζει με ένα όμορφο έργο τέχνης, πλησιάζοντας όμως θα παρατηρήσετε ότι κρύβονται διάφορα πράγματα στο πορτρέτο. 

Δημοσιογράφος δέχεται επίθεση από τζιτζίκια

To 2015, η ρεπόρτερ Katya Leick του τηλεοπτικού καναλιού KSNT από το Κάνσας προσπαθεί να κάνει το ρεπορτάζ της στη στρατιωτική βάση Fort Riley. Τα τζιτζίκια θα έρθουν να εμποδίσουν το έργο της.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new