RANDOM.

Search Our Site

Σκιέρ κατεβαίνει ένα βουνό "on fire"

Ο σκηνοθέτης Hugo Manhes κινηματογράφησε μια ταινία μικρού μήκους με σκοπό να αφυπνίσει το κοινό για το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Στην ταινία, ένας σκιέρ του οποίου η ταυτότητα παραμένει μυστική, κατεβαίνει τις Γαλλικές Άλπεις ενώ φλέγεται. Ο σκιέρ φορά τέσσερις στρώσεις ειδικών ρούχων και στο δέρμα του έχει εφαρμοστεί ένα ειδικό τζελ που μειώνει τη θερμοκρασία του σώματός του.

Βραδύπους περνά μπροστά ​​από ένα ανακόντα

 Σε ένα δάσος στο Περού, ένας βραδύπους περπατά υπερβολικά αργά μπροστά ​​από ένα ανακόντα. Ευτυχώς για το αργό ζώο, το ερπετό δεν πεινούσε. Το βίντεο κατέγραψε ο φωτογράφος Quin Schrock.

Ήθελαν να χαιρετίσουν το τρένο

Μερικοί ποδηλάτες χαιρετούν ένα τρένο που περνά. Ένας από αυτούς στάθηκε πολύ κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές με αποτέλεσμα το τρένο να παρασύρει το ποδήλατό του.

Χρυσαετός απογειώνεται με μια αλεπού

 

Στο Μίντρεσουντ της Νορβηγίας, ο φωτογράφος Jan Lars Nesje καταγράφει τη στιγμή που ένας χρυσαετός απογειώνεται ενώ έχει αρπάξει μια αλεπού στα νύχια του. 

Αν έχεις τύχη διάβαινε

Η στιγμή που ένας αυτοκινητιστής διασχίζει τον δρόμο, ακριβώς πίσω του ξεριζώνεται ένα δέντρο παρασύροντας τα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος και του σηματοδότη. Διερχόμενο αυτοκίνητο καταγράφει αυτή την τυχερή ή... παράξενη στιγμή! 

Τραγωδία για ένα ρομπότ του σεξ

Στην άκρη μιας λίμνης εκτυλίσσεται αυτή η θλιβερή σκηνή όπου οι αρχές εντοπίζουν και ανασύρουν από το νερό ένα κατακρεουργημένο ρομπότ του σεξ.

Σώσε τον Ραλφ

Η τετράλεπτη ταινία κινουμένων σχεδίων "Save Ralph" στηρίζει την παγκόσμια καμπάνια #SaveRalph για τον τερματισμό των πειραμάτων στα ζώα από τις εταιρείες καλλυντικών.

Χλοοκοπτικό με αυτόματο πιλότο

Πώς ένα παλιό χλοοκοπτικό μπορεί να μετατραπεί σε ένα εξελιγμένο χλοοκοπτικό με αυτόματο πιλότο; Το μόνο που χρειάζεται είναι να δεθεί το μηχάνημα με ένα μακρύ σχοινί σε ένα ξύλο.

Διάσωση δελφινιού που παγιδεύτηκε σε σημαδούρα

Την Τρίτη 13 Απριλίου 2021, ο Nicolas Raffi έπλεε με το σκάφος του στον κόλπο του Saint-Cyr-sur-Mer της Γαλλίας, όταν είδε ένα δελφίνι παγιδευμένο στο σχοινί μιας σημαδούρας. Χωρίς να έχει τρόπο να το απελευθερώσει ζήτησε από έναν φίλο του να επιστρέψουν στο σημείο για να το βοηθήσουν.
Τελικά, ο άνδρας κατάφερε να ελευθερώσει το δελφίνι με ένα μαχαίρι.

Τεχνική κατασκευής μιας ατσάλινης σφαίρας

 H κατασκευή μιας σφαίρας χάλυβα ολοκληρώνεται με την τεχνική της υδρομορφοποίησης. Πρόκειται για μια διαδικασία κατασκευής με παραμόρφωση, στην οποία για να δημιουργηθεί το σφαιρικό σχήμα, η δεξαμενή αποτελείται από πολλά κομμάτια χάλυβα συγκολλημένα μεταξύ τους, γεμίζει με νερό και εκρηκτικά στο κέντρο της. Όταν προκληθεί έκρηξη, η πίεση του νερού κατανέμεται ομοιόμορφα, δίνοντας έτσι στη δεξαμενή το σφαιρικό σχήμα.

Η αναμονή

Σε μια στάση λεωφορείου, ξεκινά μια συζήτηση μεταξύ μιας εγκύου και ενός ηλικιωμένου άνδρα σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Ο ηλικιωμένος άνδρας ανησυχεί για την ευημερία αυτής της γυναίκας σαν να ήταν η κόρη του. Ο άνδρας πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ, στην παργματικότητα συζητά με την κόρη του. Το Wait είναι μια ταινία μικρού μήκους που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Jason McColgan.

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new