TOOLS.

Search Our Site

Δοκιμάσαμε τα Goody's Burger House

Η μόδα τα τελευταία χρόνια θέλει τα burger να μεγαλώνουν σε μέγεθος και να πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο σε γεύση και εμφάνιση το αμερικανικό πρότυπο, το οποίο αντικειμενικά είναι και το σωστό.

 

Σε αυτά τα νέα δεδομένα προσαρμόστηκε και το μεγαλύτερο ελληνικό brand, με το νέο concept τo Goody' s Burger House, και ως λάτρεις του ψαγμένου burger θέλαμε καιρό τώρα να δοκιμάσουμε την πιο rock n roll πλευρά τους.

gDS2_1064.jpg

Ειδικά με το που ακούσαμε ότι παρουσιάστηκε η νέα σειρά, στην οποία χρησιμοποιείται κιμάς από 100% angus, οι διαδικασίες επισπεύσθηκαν.

Το ραντεβού κλείστηκε για την καλύτερη δυνατή ώρα στην οποία θα μπορούσαμε να απολαύσουμε ένα σωστό burger και αυτή δεν ήταν άλλη έπειτα από μια δύσκολη μέρα filming με τον καλύτερο αναβάτη motocross, τον Παναγιώτη Κουζή.

gDS2_0825.jpg

Ο Παναγιώτης, έχοντας ύψος 1,93μ. και κάνοντας ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα στον πλανήτη, έχει τη φήμη ότι πραγματικά καταβροχθίζει ποσότητες επικών διαστάσεων και, φυσικά, εμείς ύστερα από μια εξαντλητική μέρα γυρισμάτων, κουβαλώντας κάμερες, φώτα και ό,τι άλλο χρειάζεται το crew για 12 ώρες, χρειαζόμασταν ένα καλό burger για το λεγόμενο recovery.

gDS2_1042.jpg

Στο διά ταύτα τώρα, μπαίνοντας στο Burger House το πρώτο πράγμα που παρατηρήσαμε ήταν η ζεστασιά που αποπνέει ο χώρος, με το μέταλλο, το ξύλο και τα ανάλογα χρώματα να δημιουργούν μια cozy ατμόσφαιρα, η οποία δένει απόλυτα με αυτό που περιμένεις να φας.

Τα τραπέζια, τα καθίσματα και οι καναπέδες με τις μαξιλάρες είναι σωστά επιλεγμένα και σε φιλοξενούν άνετα για αρκετές ώρες.

Η σειρά των Angus, την οποία εμείς θέλαμε να δοκιμάσουμε, αποτελείται από 4 burger: το smokey, το rock n rolla, το texas bbq και το red hot chilli burger.

gDS2_0918.jpg

Μην περιμένεις κλασικές fast food ιστορίες. Τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά, με το μπιφτέκι να έχει το κατάλληλο, χορταστικό μέγεθος και τα υλικά που το συνοδεύουν να είναι σωστά επιλεγμένα χωρίς να κρύβουν γευστικές ατέλειες, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του καλύτερου κρέατος που μπορεί να έχει ένα burger.

Στη λίστα με τα αγαπημένα μπήκαν αμέσως το Texas BBQ με την ομώνυμη σάλτσα και το red hot chilli burger, όντας εραστές των πιο καυτερών γεύσεων με ανθεκτικούς και εκπαιδευμένους ουρανίσκους.

gDS2_1050.jpg

Το ψωμάκι που αγκαλιάζει τα υλικά του burger είναι brioche από τα καλύτερα, κρατώντας το τέρας στη θέση του χωρίς να θρυμματίζεται δημιουργώντας τα γνωστά προβλήματα στατικής επάρκειας και κατάρρευσης..., ενώ το πιάτο συνοδεύεται από πατάτες country και σάλτσες σε πολύ έξυπνα και προσεγμένα βαζάκια.

Το μέγεθος είναι αυτό που πρέπει και αυτό το λέμε με σιγουριά, καθώς όλοι μας κωλώσαμε στο ένα (εκτός βέβαια του Κουζή, ο οποίος τα πάλεψε τα 2 και πιστέψτε μας το τρώμε το φαγητό μας.

gDS2_0931.jpg

Τέλος, η ευχάριστη έκπληξη ήταν η τιμή τους και αυτό το αναφέρουμε, διότι ο καθένας συνηθίζει να χρεώνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι πασάροντας «ψαγμένα» πράγματα.

gDS2_1059.jpg

Οι τιμές των Burger House είναι αυτές που πρέπει να είναι και πιστέψτε με στο Texas δεν χρεώνουν το burger για χρυσό.

Εάν, λοιπόν, ψάχνεσαι για ένα καλό, χορταστικό burger και ένα μαγαζί όπου μπορείς να ζήσεις μια à l'américaine εμπειρία με την παρέα σου, όπως λέει και ο Dennis..., don't look any further.

gDS2_0793.jpg

blank 300x10

300x250 blank

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new