RANDOM.

Search Our Site

McGregor vs Nurmagomedov: Ποιοι είναι οι πιο καλοπληρωμένοι αθλητές βάσει του Instagram;

Νέα έρευνα από το comparethemarket.com.au αποκαλύπτει ποιοι fitness influencers εκτιμάται ότι κερδίζουν τα περισσότερα ανά ανάρτηση στο Instagram.

Ο παλαιστής που έγινε ηθοποιός The Rock αποκαλύφθηκε ως η φιγούρα με τα περισσότερα κέρδη που μοιράζεται περιεχόμενο γυμναστικής, κερδίζοντας περίπου 675.132 ευρώ ανά ανάρτηση
Άλλοι αστέρες του fitness και influencers που μπήκαν στο top 10 είναι οι Conor McGregor, Logan Paul και Michelle Lewin.
Αν ψάχνατε ποτέ για κάποιο #fitspo για να εμπνεύστείτε στο Instagram, πολυ πιθανό να απευθυνθείτε σε αθλητές και fitfluencers για συμβουλές και κίνητρα. Έχοντας αυτό κατά νου, νέα έρευνα¹ από το Compare the Market αποκάλυψε πόσα χρήματα θα μπορούσαν να κερδίζουν μόνο από το Instagram οι διασημότεροι αθλητές και fitness influencers.

Και τα αποτελέσματα είναι τα εξής:

Την πρώτη θέση παίρνει ο παλαιστής που έγινε ηθοποιός The Rock, ο οποίος όταν δεν συμμετέχει σε γεμάτες δράση ταινίες-υπερπαραγωγές μοιράζεται το καθημερινό πρόγραμμα άσκησής του και τη διατροφή. Εκτός από τις συμφωνίες που έχει με αθλητικές επώνυμες μάρκες και μάρκες ενεργειακών ποτών χωρίς ζάχαρη, ο σταρ θα κερδίζει κατά μέσο όρο 675.132 ευρώ ανά ανάρτηση μόνο από το Instagram.

Είναι η μάχη των αθλημάτων πιο κάτω στη λίστα, με τον Ιρλανδό μαχητή MMA Conor McGregor να ξεπερνά τον Ρώσο μαχητή MMA Khabib Nurmagomedov και τον Αμερικανό θρύλο Floyd Mayweather, καθώς τα εκτιμώμενα κέρδη του τους βγάζουν ‘νοκ-άουτ’ με 101.701 € ανά ανάρτηση. Ως αθλητές παγκόσμιας κλάσης, μοιράζονται τακτικά τις ρουτίνες προπόνησής τους και διατροφής με τους ακόλουθούς τους. Ωστόσο, η προώθηση του ουίσκι του McGregor μπορεί να μην συνιστάται για έναν κατάλληλο και υγιεινό τρόπο ζωής!

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την έρευνα, η Mia Khalifa θα μπορούσε να κερδίζει περίπου 62.484 ευρώ από κάθε ανάρτηση στο Instagram. Οι 26,7 εκατομμύρια ακόλουθοί της στο Instagram ενημερώνονται τακτικά για το πρόγραμμα προπόνησής της με τον προσωπικό της γυμναστή, καθώς και με συμβουλές για τον τρόπο ζωής τους. Ο Youtuber που έγινε μπόξερ Logan Paul έρχεται στην έβδομη θέση και θα μπορούσε να κερδίζει €2,662,920 το χρόνο – με ένα post την εβδομάδα.

Απλώς η Tammy Hembrow και η Anllela Sagra έξω από το top 10 είναι η Michelle Lewin, η οποία εκτιμάται ότι κερδίζει 33.879 ευρώ ανά ανάρτηση. Ενώ δημοσιεύει τακτικά συμβουλές υγείας και βίντεο προπόνησης, η Lewin είναι επίσης ιδιοκτήτρια μιας επωνυμίας συμπληρωμάτων βιταμινών και ακόμη και της δικής της εφαρμογής γυμναστικής, την οποία προωθεί στους ακολούθους της.

Σχολιάζοντας την έρευνα, ο Anthony Fleming, Γενικός Διευθυντής Ασφάλισης Υγείας στο Compare the Market, λέει: «Με τα lockdown, οι διαδικτυακοί γυμναστές κέρδισαν μια εντελώς νέα εκτίμηση καθώς οι άνθρωποι προσπαθούσαν να διατηρήσουν τη φόρμα τους με περιορισμένη πρόσβαση σε γυμναστήρια και εγκαταστάσεις προπόνησης. Ωστόσο, αν και τα fitness influencers είναι μια μεγάλη πηγή κινήτρων για πολλούς, θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία πριν πάρετε οποιαδήποτε συμβουλή για την υγεία σας.»

Για να δείτε την πλήρη λίστα των κορυφαίων 20 όπου περιλαμβάνονται οι Floyd Meyweather και Arnold Schwarzenegger, επισκεφτείτε: https://www.comparethemarket.com.au/health-insurance/features/fitfluencer-rich-list/

Πηγές:

1. Το Compare The Market προσπάθησε να προσδιορίσει τους αθλητές/fitness influencers με τα υψηλότερα κέρδη στο Instagram και χρησιμοποιήσαμε τη λίστα του εργαλείου HypeAuditor και φιλτράραμε τα δεδομένα για την κατηγορία «fitness» στις 13/01/2021.

2. Στη συνέχεια χρησιμοποιήσαμε το εργαλείο μάρκετινγκ και ανάλυσης επιρροής του HypeAuditor για να λάβουμε τα δεδομένα των ακολούθων για κάθε λογαριασμό. Με αυτές τις πληροφορίες, μπορέσαμε στη συνέχεια να υπολογίσουμε το ποσό που μπορούσε να απαιτήσει ο καθένας ανά χορηγούμενη ανάρτηση. Η κατάταξη βασίζεται στη μέση τιμή κάθε ανάρτησης στο Instagram για κάθε influencer.

3. Λάβετε υπόψη ότι τα χρήματα από τα εργαλεία δόθηκαν σε δολάρια ΗΠΑ, επομένως μετατρέψαμε τα ποσά σε GBP, δολάρια Αυστραλίας και ευρώ χρησιμοποιώντας το εργαλείο μετατροπής νομισμάτων, XE.com. Όλα τα στοιχεία νομισμάτων λήφθηκαν στις 13/01/2022.

 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new