NEWS.

Search Our Site

Σήμερα ο παγκόσμιος τελικός του Red Bull Art of Motion στην Αστυπάλαια

Σήμερα επιστρέφει στη χώρα μας ο κορυφαίος freerunning θεσμός, τo Red Bull Art of Motion. Το πανέμορφο νησί της Αστυπάλαιας, από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου,θα κατακλιστεί από 16 freerunners,οι οποίοι ταξιδεύουν από κάθε γωνιά του κόσμου για να εξερευνήσουν με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο την «πεταλούδα του Αιγαίου» και να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη διοργάνωση freerunningπαγκοσμίως.

4 ημέρες και τρία ιδιαίτερα challenges έρχονται να μαγέψουν θεατές και συμμετέχοντες στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλήματος.

Μήπως να σου θυμίσουμε κάποιες βασικές πληροφορίες;

Ποιο είναι το νέο φορμάτ:
3 challenges θα τεστάρουν τις δεξιότητες των αθλητών:
• το «ExplorationChallenge», όπου οι αθλητές θα εξερευνήσουν τη Χώρα για να ανακαλύψουν την τοποθεσία που τους ταιριάζει καλύτερα και να φτιάξουν ένα βίντεο που θα αναδείξει τις δεξιότητές τους.
• το «SpotChallenge», όπου κάθε αθλητής θα συνεργαστεί με ένα βιντεογράφο, ειδικό στο άθλημα, για να φτιάξει ένα εντυπωσιακό βίντεο 45-60 δευτερολέπτων. Όλοι οι αθλητές θα πάνε σε μια προκαθορισμένη τοποθεσία και θα έχουν τρεις ώρες για να γυρίσουν το καλύτερο action κλιπ τους.
• το «LiveChallenge», οι αθλητές θα πραγματοποιήσουν σύντομα αλλά δυναμικά κόλπα με χρονικό όριο μόλις 10 δευτερολέπτων. Κάθε αθλητής θα έχει τρεις προσπάθειες για να πετύχει την καλύτερη δυνατή βαθμολογία.
Που θα το παρακολουθήσεις:
Αρχικά μπορείς να μένεις πάντα ενημερωμένος στα social media του @redbull. Μπορείς επίσης να μπαίνεις στο redbullartofmotion.com για καθημερινά updates, αλλά και την ευκαιρία να ψηφίσεις τα αγαπημένο σου video για το “People’schoiceaward”. Τέλος, μην ξεχάσεις να συντονιστείς στο κανάλι του TikTok@redbullfreerunning στις 12 Ιουνίου για να δεις σε ζωντανή μετάδοση το «LiveChallenge».

Πως κερδίζει ένας αθλητής:
Μόνο οι 5 πρώτοι αθλητές σε κάθε πρόκληση θα λάβουν βαθμούς από τους κριτές. Σε κάθε πρόκληση θα δίνονται πόντοι ως εξής:
• 1ος = 7 πόντοι
• 2ος = 5 πόντοι
• 3ος = 3 πόντοι
• 4ος = 2 πόντοι
• 5ος = 1 πόντος

Στο τέλος του τετραήμερου, οι βαθμοί θα αθροιστούν και ο αθλητής με την υψηλότερη βαθμολογία θα στεφθεί πρωταθλητής/τρια του Red BullArt of Motion 2022.

Ποιοι είναι οι αθλητές:
1. Krystian Kowalewski – Πολωνία
2. Ed Scott – Ηνωμένο Βασίλειο
3. Evengy 'Archie' Aroyan – Ρωσία
4. Noa Diorgina – Ολλανδία
5. Dominic Di Tommaso – Αυστραλία
6. Travis Verkiak – Ηνωμένο Βασίλειο
7. Bob Reese – ΗΠΑ
8. Ella Bucio – Μεξικό
9. RyuyaKuwasaki – Ιαπωνία
10. Lilou Ruel – Γαλλία
11. Elis Torhall – Σουηδία
12. Stefan Dollinger – Αυστρία
13. Δημήτρης 'DK' Κυρσανίδης – Ελλάδα
14. Sydney Olsen – ΗΠΑ
15. Aiden Rudolph – ΗΠΑ
16. Miranda Tibbling – Σουηδία

Ποιοι είναι οι κριτές:
Καθώς το φετινό eventαποτελεί κάτι τελείως το διαφορετικό και οι απαιτήσεις θα είναι πολλές, οι κριτές θα είναι ένα all-starlineup από θρύλους του freerunning: Ο headJudgeKieWillis, η τρεις φορές "Best Female" του Red BullArt of Motion, LuciRomberg, ο ένας και μοναδικός JasonPaul, και οι GabrielNunez, LuisAlkmim και Alex Schauer.


Το RedBullArtofMotion, AstypaleaEdition, με υποστηρικτές το WHAT’S UP της COSMOTE και χορηγό επικοινωνίας την COSMOTETV, είναι λίγες μόνο ημέρες μακριά!

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του Δήμου Αστυπάλαιας

Μάθε περισσότερα στο:
www.redbullartofmotion.com
 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new