INK

Search Our Site

Δοκιμάστε τα νέα σας tattoo άφοβα με το Ink Hunter

Διαθέσιμο το application που σου επιτρέπει να δοκιμάσεις το tattoo πριν το χτυπήσεις.

Οκ, νομίζω θα συμφωνήσετε οτι το να επιλέξουμε ένα tattoo και να το κάνουμε... πάνω μας, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αφού θέλει... αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την επιλογή μας, όχι μόνο στο σχέδιο του τατουάζ, αλλά και στο σημείο του σώματος που θα επιλέξουμε να το «χτυπήσουμε». Ευτυχώς πλέον υπάρχει το Ink Hunter app για iOS, που σκοπό έχει να κάνει τη ζωή σας πριν και... μετά το τατουάζ πιο εύκολη, δίνοντάς σας κάθε ευκαιρία να κάνετε δοκιμές τόσο σε σχέδια όσο και σε σημεία του κορμιού σας, χωρίς το άγχος της μονιμότητας, με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας!

Τι είναι λοιπόν το Ink Hunter; Πρόκειται για μια «φρέσκια» εφαρμογή για iOS (μέχρι στιγμής) συσκευές, η οποία χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να σκανάρει την περιοχή του σώματος που σκέφτεστε να κάνετε το επόμενο (ή και το πρώτο) τατουάζ σας και έπειτα το εμφανίζει πάνω σας με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας.

inkhuntertat.jpg

Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από τα δεκάδες σχέδια που σας προσφέρει ήδη η εφαρμογή ή και να κάνετε upload το σχέδιο που επιθυμείτε και να το δείτε να εμφανίζεται, εικονικά, στο σημείο που έχετε σκεφτεί να το «χτυπήσετε». Αμέσως μετά αποθηκεύετε τη φωτογραφία και την χαζεύετε όσο θέλετε μέχρι να κατασταλάξετε στο αν σας αρέσει αρκετά για να ζήσετε με αυτό το σχέδιο αποτυπωμένο πάνω σας για πάντα.

Tο app μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το App Store της Apple.

 

Πηγή:digitallife

 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new