FEAT.

Search Our Site

Φωτογραφίες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift στον Μαραθώνα

Αυτό το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε ο τρίτος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος drift στον Μαραθώνα και το core βρέθηκε εκεί για να καταγράψει με τον φακό του το μοναδικό show.

Πολλοί λάτρεις του drift παρευρέθησαν στον αγώνα για να απολαύσουν από κοντά τις μάχες, τα «τέρατα» των οδηγών εν δράσει αλλά και στα paddock, όπως και τη μυρωδιά από τα καμένα λάστιχα.

Εάν δεν έχετε πάει ποτέ σε τέτοιο αγώνα, αξίζει να δείτε έστω και μία φορά αυτό το ανεπανάληπτο show που χαρίζουν όλοι οι οδηγοί!

Νικητής του αγώνα δεν ήταν άλλος από τον κορυφαίο οδηγό Χρήστο Χαντζαρά! Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Δημητρόπουλος Κώστας και στην τρίτη ο Αναστάσης Χάρκας.


Ο Χαντζαράς είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς drift στην Ελλάδα, κάτι το οποίο έχει αποδείξει έμπρακτα κερδίζοντας δύο συνεχόμενα κύπελλα, το 2012 και το 2013 (DCG cup), το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα drift (2014, 2017, 2018), ενώ έχει τρέξει και στο Πανευρωπαϊκό ανάμεσα στους καλύτερους οδηγούς και έχει βρεθεί στην 4η θέση.

Ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες στα τέλη του 2009, οπότε έτρεχε στα μονά περάσματα, και από το 2010 μέχρι σήμερα ακολουθεί τους αγώνες διπλών περασμάτων.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@chantzaras_team22 ⚔️@proaction__motorsport_events ?: @olga.fotiadou #drift #marathon #greece #king #track

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη coremag.gr (@coremag.gr) στις

Για την καινούργια σεζόν ο Χρήστος Χαντζαράς τρέχει με το αναβαθμισμένο full carbon fiber αυτοκίνητό του, μια BMW E36 Μ3, με κινητήρα M3 turbo 750hp και αναρτήσεις d2.

«Ο 3ος γύρος του HDC ήταν ένας από τους πιο δυνατούς αγώνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, με ρεκόρ συμμετοχών. Εγώ και η ομάδα μου καταφέραμε μετά από όμορφες και δυνατές μάχες με τους συναθλητές μου να ανέβουμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Αυτή τη νίκη την θέλαμε πολύ διότι μας δίνει μεγαλύτερη βαθμολογική ανάσα από το δεύτερο στο πρωτάθλημα. Την θέλαμε όμως και ψυχολογικά γιατί το αμέσως επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε να αγωνιστούμε ανάμεσα σε μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα στην πίστα της Modena στην Ιταλία για τον 3ο γύρο του drift Kings» αναφέρει ο Χρήστος Χαντζαράς στο core.

Ακολουθούν εικόνες από τον αγώνα. | Φωτογραφίες: John Stelios! Επιμέλεια: Όλγα Φωτιάδου

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες drift, μπορείτε να βρείτε στο site των διοργανωτών:  https://www.proactionracing.com/

 


Σχετικό άρθρο:
Ταχύτητα και δράση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift

 

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new