NEWS.

Search Our Site

Monster Energy: Συνέντευξη με τον Jason Ευσταθίου

To NorthJam BMX Contest από το RideOn είναι προ των πυλών και πολλοί riders προετοιμάζονται για το ετήσιο gathering τους στο NorthPark!

 

Ένας από αυτούς είναι ο Monster Energy BMX rider Jason Ευσταθίου. Με αφορμή λοιπόν το contest και λίγο πριν τον συναντήσουμε στην Θεσσαλονίκη, μιλήσαμε μαζί του για το Simple Session, τα σχέδιά του για το μέλλον, το NorthJam BMX Contest και πολλά άλλα!

 

aa8227ae20341d185285e5d1cb05da4e.jpg

 

Γεια σου Jason! Πού σε βρίσκουμε;

Hey guys! Τον τελευταίο καιρό βρίσκομαι στο Βόλο, δουλεύω και κάνω BMX.


Τον Φεβρουάριο ταξίδεψες μέχρι την Εσθονία για το Simple Session. Πως τα πέρασες;
Το τελευταίο Simple Session ήταν πραγματικά φοβερό, είχα καλή παρέα και πέρασα φανταστικά! Κάθε χρόνο το setup του πάρκου είναι διαφορετικό, οπότε σαν event είναι πάντα κάτι καινούριο για όλους. Έχει πάντα πολλές συμμετοχές από riders κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο. Πολύ καλό riding και τρελά parties!


Θεωρείς πως είναι σημαντικό για κάποιον rider να ζήσει την εμπειρία ενός contest στο εξωτερικό;
Ένα contest στο εξωτερικό, όπου συναντάς riders κάθε επιπέδου και νέα spot, είναι σημαντική εμπειρία, σου τονώνει την όρεξη για ποδήλατο και σε πoρώνει ακόμα πιο πολύ!

 

35429abb02821d2db6baba854c853cc1.jpg


Τι ετοιμάζεις για το 2017;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για το '17. Αρχικά θα πάρω μέρος στο NorthJam BMX Contest στις 25 του Μάρτη. Σίγουρα θα τραβήξω μερικά καινούρια clips και μέχρι να μπω φαντάρος θα προσπαθήσω να κάνω ταξίδια και να πάω σε όσο πιο πολλά event μπορώ!


Είσαι έτοιμος για το NorthJam BMX Contest;
Φυσικά και είμαι έτοιμος! Ανυπομονώ για την ακρίβεια, δεν γίνονται πολλά τέτοια events στην Ελλάδα και ειδικά σαν το NorthJam! Τα λέμε εκεί!

 

37ab361cfa5bb0b074e7f10f805ac8d7.jpg

 

 

Πηγή: monster4l8kmFNO.png

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new