COREfit

Search Our Site

Πώς να κάψετε θερμίδες χωρίς κόπο

Εκτός από την έντονη άσκηση, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάψεις θερμίδες; Θα εκπλαγείς όταν μάθεις πως έχεις πολλές επιλογές μέσα στη καθημερινότητα για να κάνεις προπόνηση χωρίς καν να το καταλάβεις. Ορισμένες από τις παρακάτω ιδέες περιλαμβάνουν απλές εργασίες που κάνεις καθημερινά! Μη το σκέφτεσαι βάλε μουσική στο τέρμα και κάνε τις δουλειές διασκέδαση!

Χορός

Ο χορός είναι μια αποτελεσματική μορφή άσκησης και μπορεί να κάψει τόσες θερμίδες όσες και το κολύμπι, περπάτημα ή ποδηλασία. Το ποσό των θερμίδων που θα κάψετε εξαρτάται από την ένταση του χορού, τη χρονική διάρκεια, τη προσπάθεια που βάζεις καθώς επίσης και από το πόσο ζύγιζες. Έτσι μπορείς να κάψεις από 200 μέχρι 400 θερμίδες μόνο με μισή ώρα χορού.

Cross Training

Το Cross είναι μια μορφή κυκλικής προπόνησης που συνδυάζει πολλές ασκήσεις και διαφέρει πάρα πολύ από την κλασική προπόνηση που ξέρεις. Ναι μπορείς να κάνεις τρέξιμο αλλά εκτός από αυτό θα κάνεις και ενδυνάμωση που τελικά θα αποκτήσεις ευλυγισία. Και μπορεί να κρατήσει μόνο 45 λεπτά, γιατί παραπάνω δεν θα αντέξεις αλλά το αποτέλεσμα είναι πως μέσα σε ένα μήνα το σώμα σου θα αλλάξει τελείως και θα έχεις χάσει πολλούς πόντους ενώ παράλληλα θα έχεις αποκτήσει γράμμωση.

Power Cycling

Το συγκεκριμένο είδος γυμναστικής σου φτιάχνει τη διάθεση αφού βάζεις δυνατά μουσική και ο instructor σε προκαλεί να κάψεις μέχρι και 500 θερμίδες τη φορά, να αυξήσεις πάρα πολύ την αντοχή σου αλλά και να γυμνάσεις γλουτούς και τετρακέφαλους, γιατί πως θα βγούμε στη παραλία κορίτσια;

Δουλειές του σπιτιού

Οι δουλειές του σπιτιού είναι εξαιρετικός τρόπος για να κάψεις πολλές θερμίδες αφού τα κάνεις ούτως ή άλλως στην καθημερινότητα σου παρέχοντας μεμονωμένα οφέλη. Οι καλύτερες δουλειές για να γυμνάσεις τα χέρια σου είναι το σκούπισμα, το σφουγγάρισμα και φυσικά το ξεσκόνισμα. Από την άλλη ακόμα και οι σκάλες που θα ανεβοκατέβεις είναι μια εξαιρετική άσκηση για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα αλλά κυρίως τα πόδια σου.

Κηπουρική

Η κηπουρική είναι ένας κρυμμένος θησαυρός στη καύση θερμίδων άσε που έρχεσαι σε επαφή με τη φύση και αναπνέεις καθαρό αέρα. Είναι χαλαρωτικό και σε βοηθάει να καθαρίσεις το μυαλό σου. Μπορείς λοιπόν με τη κηπουρική να κάψεις από 100 μέχρι και 300 θερμίδες ανάλογα την εργασία που θα επιλέξεις να κάνεις.

πηγή: govastileto

facebookr icon newtwitter icon newinstagram0icon new